Barion Pixel

VÁSÁRLÁSI INFÓ

            Hogyan kell vásárolni?
 • Három fizetési opciót ajánlunk a vásárláshoz!
 • Nem kell regisztrálni a vásárláshoz, de amennyiben a későbbiekben is szeretnéd letölteni a dalokat, úgy fiókot kell létrehoznod!
 • (Egyszerűen zajlik, belépsz a régi felhasználóneveddel, új jelszót kérsz a rendszertől!
 • Ha ezt megkaptad, máris kész az új fiókod! 
 • 1./ Utalással, netbankon keresztül!
 • Ha ezt lehetőséget választod akkor a rendelés összegét utald a 11773449 – 02890900 /Piros Béláné/ számlaszámra, és a közlemény rovatba küldd el a rendelés számát, és amennyiben megérkezik az összeg, jóváhagyjuk a megrendelést, amiről emailben értesítünk és letöltheted a vásárolt dalokat!
 • Külföldi utalásnál::IBAN: HU08 1177 3449 02890900 0000 0000 BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUH 
 • 02./ Fizetés PayPal.-al!
 • 03: Fizetés Barionnal, bankkártyával!
 • Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 • A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési módja, több mint 150 millióan használják a világ 190 országában. A népszerűsége valószínűleg az egyszerűségéből fakad, hiszen mindössze egy email címre van hozzá szükségünk. Az alábbiakban leírom a Paypal-es fizetés menetét!
 • Ha ezt a lehetőséget választod, és van paypal fiókod, akkor a rendszer kéri a belépési adataid, és ezután belépsz a fiókodba, és automatikusan elfogadod a tranzakciót, és máris letöltheted a dalokat!
 • 04/ Fizetés bankkártyával!
 • Ez nagyon egyszerű! Itt a bankkártya adataidat, ( kártyaszám, lejárati dátum, és CVK kód, megadod kötőjelek nélkül!
 • Ezután elfogadod a tranzakciót és máris letöltheted a dalokat!
 1. /Postai úton!
 • Ha esetleg szeretnél postai úton fizetni, erre is van lehetőség!
 • lyen típusú vásárlásnál is előzőleg le kell adni e-mailben, illetve telefonon a rendelését (sun@sunkaraoke.hu).
 • Majd rózsaszínű csekken elküldeni a rendelés összegét áruházunk címére. 
 • Amint ez megérkezik, e-mailben elküldjük a letöltési linket!
 • Cím: Piros Béla  Sunkaraoke / Fehérgyarmat / 4900 / Honvéd ut. 2.

ÁSZF Általános szerződési feltételek

Jelen ÁSZF tartalmazza a webáruház használatának feltételeit!
Webáruház címe:
Url: www.sunkaraoke.hu
Webáruház tulajdonos, szolgáltató:
Név: Piros Béláné
Lakcím: 4913 Panyola Csonkavég utca 30.
Adószám:59387631-1-35
Számlaszám: 11773449-02890900
Tel: +36204275001
Webáruház kordinátor, vezető:
Név: Piros Béla
Lakcím: 4900 Fehérgyarmat Honvéd utca 2.
Tel: +36204275001
ÁSZF elfogadás:
A regisztráció, illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit.Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között

Karaoke Mp3 Jogok

A sunkaraoke oldalon található karaoke mp3 fájlok, egyedi készítésű produktumok.
A sunkaraoke weboldal az Artisjus Jogvédő Hivatal, hivatalos partnere.
A Weboldalon található sunkaraoke mp3 dalok, a hangszerkesztő, stúdiós, hangfelvétel előállító a szellemi terméke, így természetesen az Ő tulajdona!
Eredeti karaoke dalnál,  a szerkesztő a tulajdonos!
A szerzői jog, a mű szerzőjének vagyoni és személyhez fűződő jogosutságokat biztosít!
A vagyoni jogosultságok révén a mű felhasználására, fő esetekben csak a szerző engedélyével kerülhet sor! 
Szerződés köt minden hangszerkesztőt, hogy csakis saját ötletből és nem másolt, fájlokból dolgozik, és szerkeszti a saját produktumokat.Másolás gyanújánál,a hangszerkesztőt terheli, kizárólagosan Jogi felelősség!
Ezen kívül Piros Béla, Galamb József, szellemi alkotója és hangszerkesztője is több produktumnak, ezért az csak kizárólag, itt  a sunkaraoke webáruházban forgalmazhatóak a zenei alapjaik!
Erről szerződés és megállapodás van az előadókkal és a hangszerkesztőkkel.
Ezért eme dalok részleteit,és dalok átdolgozását, megjelentetését, más platformon, webshopban, csakis kizárólagosan,a szerző és (vagy) a szellemi tulajdonos engedélyével lehetséges.
Az oldalon található karaoke mp3 dalok, terjesztése ,másolása, megosztása, sokszorosítása, bűncselekménynek számít,és  természetesen jogi eljárást von maga után.
Ennek a nem tudása, vagy el nem olvasása,nem mentesít a felelőség vonás alól senkit sem!
A Sunkaraoke oldalon található karaoke dalok, rendezvényeken, Tv.-ben, Rádióban, vagy Youtube.-on (énekelt verzióban természetesen minden esetben) illetve előadó művészeti produkcióban egyaránt felhasználható!

Adatvédelmi Táékoztató

A SUNKARAOKE webáruház (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.
Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.
Az adatkezelés jogalapja:
2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.
Hozzájárulás az adatkezeléshez:
A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.
A kezelt adatok köre:
a vásárlók, illetve a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: név, email cím, számlázási cím.
Az adatgyűjtés célja:
a megrendelések teljesítése és számlázás.
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– Az adatkezelő munkatársai.
A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél:
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.
A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) fordulhat.

 

All search results